Terwijl Samsung en Sony hun eerste smartwatches al gelanceerd hebben, en Apple, LG, Microsoft en Google nog druk bezig zijn, hebben de chinezen al honderden Smartwatches te koop. De goedkoopste smartwatch? 27 euro inclusief verzendkosten!

De meeste daarvan zijn zelfs een volwaardige telefoon. Ze zijn ook nog eens makkelijk te krijgen die goedkope smartwatches, de grootste retailer van Azië: dealextreme verscheept ze gratis naar Nederland.
De Smartwatches zijn er te krijgen in alle vormen, van klein tot groot scherm. In veel van de smartwatches is het de bedoeling dat je je simkaart erin stopt, en als volwaardige telefoon gebruikt. Ook de ‘bluetooth smartwatches’ waarbij ze alleen als extra scherm dienen zijn echter te verkrijgen.

De goedkoopste is slechts 27 euro, hoewel hij er niet bepaald mooi uit ziet krijg je hiervoor wel een smartwatch met 1.44 inch touchscreen en kun je er een SIMkaart in stoppen om mee te bellen.
Het kan echter nog gekker, de ET-1 GSM Wrist watch heeft naast een touchscreen een volwaardig telefoon-toetsenbord in zijn bandje gestopt.
En als je dacht dat Samsung met zijn fotocamera op een smartwatch uniek was? Zeker niet! De “Watch Style 1.4” heeft die namelijk ook, voor 60 euro moet je echter zeker niet verwachten dat er hele mooie foto’s gemaakt kunnen worden.

Een overzicht van chinese smartwatches kun je vinden op dealextreme door hier te klikken.

sku_151309_1 sku_217508_1 sku_223039_1 sku_122104_1 sku_242969_1 sku_102982_1