Pebble heeft onlangs twee nieuwe smartwatches gelanceerd, dit zijn beiden opvolgers van de originele smartwatches van Pebble. Smartwatches vergelijken heeft de vernieuwde features op een rijtje gezet.

Pebble smartwachtes vergelijken

De smartwacthes van Pebble staan vooral bekend om de ideale accuduur, de prijs en het eigen besturingssyteem. Tijdens het smartwatches vergelijken zal je merken dat de meeste smartwatches één á twee dagen meegaan, als het gaat om de accuduur. De smartwatches van Pebble gaan een hele week mee, dit is dan ook het grote voordeel van deze smartwatches ten opzichte van andere merken. Dit is erg fijn, omdat je dan niet elke keer hoeft te checken hoeveel % batterij je nog hebt, en of je deze moet opladen. De batterij van de Pebble watches gaat zo lang mee door het gebruik van een ‘e-paper’ scherm, deze gebruikt erg weinig energie.

Alle smartwatches van Pebble draaien op het eigen besturingssysteem: Pebble OS. Dit besturingssyteem is speciaal ontwikkeld voor de smartwatch, en werkt feilloos samen met de smartphones. Daarnaast kan je in de Pebble store meer dan duizenden apps downloaden, speciaal voor je smartwatch. De store biedt een erg uitgebreid aanbod in apps aan, zo kan je veel fitness-apps downloaden maar ook apps die je laten zien wanneer je pizza bezorgd wordt.

De nieuwste smartwatches van Pebble

Pebble heeft vorige week, via Kickstarter, twee nieuwe smartwatches aangekondigd. Naar verwachting zijn deze in september dit jaar verkrijgbaar. De twee smartwatches zijn opvolgers van de Pebble 1 en Pebble Time. De Pebble 2 is als ware een grote upgrade van het originele Pebble horloge. Er is dit keer een hartslagmeter toegevoegd, waardoor niet alleen slaap en stappen, maar ook je inspanningen te meten zijn. De smartwatch is tot 30 meter diepte waterbestendig en heeft een nieuwe anti-kraslaag. Ten slotte hebben ook alle Pebble apps een update gekregen. De Pebble 2 is momenteel alleen via Kickstarter te bestellen, en is verkrijgbaar vanaf 99 dollar.

Vorig jaar werd de Pebble Time geïntroduceerd. Ook deze smartwatch krijgt een opvolger; de Pebble Time 2. Dit is een premium smartwatch, gemaakt van roestvrij staal. De Pebble Time is ongeveer de helft groter dan de Pebble 2, wat het scherm duidelijker maakt. De batterij van de Pebble Time 2 gaat zelfs tien dagen mee. Ook de Pebble Time 2 is tot nu toe enkel via Kickstarter te bestellen, vanaf 169 dollar. Deze smartwatch wordt vanaf November 2016 verwacht.

De nieuwe Pebble Time 2De nieuwe Pebble Time 2