Er zijn een heel aantal goedkope Smartwatches al te krijgen. De meest bekende hiervan zijn de Sony Smartwatch en de Pebble Smartwatch.

De Sony Smartwatch

De Sony Smartwatch is te koop voor slechts € 99,- adviesprijs, maar is inmiddels al te verkrijgen voor € 80,99.
De Sony Smartwatch is de eerste Smartwatch van de nieuwe generatie. Deze Smartwatch, gelanceerd in 2012 werkt met Android.

De Pebble Smartwatch

Pebble is een nieuwe generatie Smartwatch en bovendien het meest succesvolle crowdsourcing project ooit. Door middel van kleine investeringen van consumenten is er in totaal maarliefst 10 miljoen dollar opgehaald voor de lancering van Pebble. De Pebble kost slechts $150, omgerekend ongeveer € 120,-. Houd rekening met ongeveer tien euro verzendkosten. De Pebble wordt verscheept vanaf April / Mei 2013.

Chinese Smartwatches

Er zijn een hoop Smartwatches verkrijgbaar in China. In China en japan zijn Smartwatches een stuk bekender dan in Europa. Een plek waar je er veel kunt krijgen is DealExtreme.com. Deze website verkoopt Smartwatches vanaf omgerekend € 25,-. Houd wel rekening met een lagere kwaliteit als de komende Smartwatches van Apple, Sony, Google en Samsung. En met een levertijd van ongeveer 3 weken. Voor meer informatie kijk op de DealExtreme Bluetooth watch pagina.