Apple houdt vanavond 19:00 Nederlandse tijd een nieuwe conferentie. Naast de gebruikelijke nieuwe iPhone modellen verwachten we dit keer ook de aankondiging van de nieuwe Apple iWatch.

Hoewel het nog niet duidelijk is of er een live video-stream zal zijn, kun je alsnog alle informatie live bijhouden. Op liveblogs van CNET en Slashgear, die zelf aanwezig zijn op het evenement, zullen alle onthuldigingen live gedeeld worden inclusief foto’s.

> CNET Apple Conference Live
> Slashgear Apple Conference Live

Update: Appleinsider liveblog
AppleInsider houd ook een liveblog bij. Voordeel van AppleInsider is dat ze erg veel foto’s maken en erg snel zijn.
Zodra er foto’s of video’s bekend zijn van de nieuwe Apple iWatch zullen ze direct in dit bericht worden geplaatst. Tevens verwachten we dat er iemand van de pers vanaf zijn smartphone een live-videobeeld opzet, zodra deze beschikbaar is zullen we die ook op deze pagina plaatsen.

Update: Helaas een tegenvallende Apple conference. Er zijn naast de iPhone 5S en iPhone 5C geen nieuwe apperaten door Apple aangekondigd. Het lijkt erop dat we nog een half jaar moeten wachten op de volgende Apple conference. Apple gaat op Smartwatch gebied qua timing dus achterlopen op andere grote fabrikanten.