De Samsung Gear is via een importeur (Suny Electronics ltd) nogmaal bevestigd. Een manager vertelde zijn medewerkers dat de Samsung smartwatch al in September in Isreal verkocht gaat worden. Onderaan de pagina een nieuw gaat concept voor de Apple iWatch.

De manager van Suny Electronics vertelde zijn personeel dat de Galaxy Gear de onofficiële naam is en bevestigde dat de Smartwatch 4 september zal worden aangekondigd. Ook werd bevestigd dat de Smartwatch een dualcore processor zal hebben, een 2 megapixel camera en luidsprekers en een microfoon. De Smartwatch kan dan ook gebruikt worden om mee te bellen en videobellen. Een smartphone is hiervoor wel nodig, de Galaxy Gear zal gewoon op bluetooth werken.

Ook zal de Galaxy Gear bewegingssensoren bevatten, dit zorgt ervoor dat het LCD scherm van het horloge aangaat wanneer een dragen zijn arm draait om op het horloge te kijken.

Apple iWatch: Een heel gaaf concept

Hoewel er nog nauwelijks concrete geruchten zijn over de Apple iWatch maken fans nog steeds volop iWatch concepts. Een nieuwe concept ‘render’ komt van de ontwerper Federico Ciccarese en ziet er toch wel heel erg gaaf uit. Hoewel Apple bekend is om zijn mooie designs, is het te hopen dat er een ontwerper bij Apple meekijkt naar dit concept van Frederico.

apple-iwatch-01 apple-iwatch-02 apple-iwatch-04