Een Smartwatch kopen is nu al mogelijk. Onder andere Pebble, I’m Smart en Sony hebben hun Smartwatch al af!

Pebble Smartwatch: $ 150

photo-main

Pebble is de nieuwste Smartwatch, die klaar staat om in April/Mei verzonden te worden. Iedereen die zich als ‘early bird’ heeft ingeschreven zal zijn Pebble horloge dus snel ontvangen. ieuwe klanten komen op een wachtrij, maar de verwachting is dat vanaf Mei genoeg Pebble watches geleverd kunnen worden voor non-early birds.

» Meer informatie op de Pebble website

I’m Smart Watch: € 349

gold_white

De I’m Watch van het bedrijf I’m Smart. Dit horloge wordt door een Italiaans team ontwikkeld en is te koop via de website van I’m Smart. De I’m Watch heeft een duidelijke focus op uiterlijk. Ze hebben het horloge in 3 collecties: Color collection, Tech collection en Jewel Collection. Naast het uiterlijk zit het technisch echter ook goed: zowel Android als iOs (iPhone) wordt vlekkeloos ondersteund.

» Meer informatie op de I’m Smart website

Sony Smartwatch € 89

Sony-SmartWatch

Sony is het eerste grote bedrijf dat een nieuwe generatie Smartwatch uit heeft gebracht. Dit horloge, dat gemakkelijk om zijn horlogeband te klikken is, is speciaal voor Android gemaakt. kunt berichten, inkomende oproepen en status-updates in de gaten houden zonder elke keer je mobiele telefoon tevoorschijn te hoeven halen. De Sony Bluetooth SmartWatch is behalve een horloge ook een mp3-speler. Je bevestigt de SmartWatch gemakkelijk aan een jas of in een borstzak van je shirt.

» Klik hier voor een overzicht waar je de Sony Smartwatch kunt kopen (Tweakers.net)